DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI (DYK) DENETLENMESİ DEVAM EDİYOR.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa ŞİPAL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cihan DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin UÇKAN Tutak İlçesinde, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılında açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını denetlediler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa ŞİPAL, Kus Merkezi, M.Ş.Balcı Anadolu Lisesi Destekleme ve Yetiştirme Kursunun denetimden önce, pansiyonlu öğrencilerle sabah kahvaltısını yaptı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa ŞİPAL, M.Ş. Balcı Anadolu Lisesinin pansiyon ve DYK denetiminden sonra, Kazımkarabekir Ortaokulu, Tutak Çok Programlı Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü bünyesinde yetişkinlere açılan, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını denetleyerek, okul yöneticilerinden, öğretmenlerden DYK kursları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin, DYK kursuna sürekli devam etmelerini ve verimli çalışmalarını istedi. Öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca, DYK kurs merkezlerine, kağıt ve toner konusunda gerekli yardımda bulunacaklarını dile getirdi.