AĞRI TUTAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 YILI EKİM AYI YÖGEP TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPILDI.

2021 YILI EKİM AYI YÖGEP TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPILDI.

             Tutak Anadolu İmmam-Hatip lisesi tüm idarecilerimiz, okul öğrenci temsilcileri ve  pansiyon başkanlarının katılımıyla, 05.10.2021 tarihinde "Uzaktan Eğitim" konusunda bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.Toplantının ilk bölümünde Okul Müdürü Rıfat TAŞTAN, Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunlar uzaktan eğitim sürecinde meslektaş dayanışması,ruhsal ve fiziksel sağlığın korunması"  başlığında tüm idarecilere sürece dair bilgiler verdi. Katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı, eleştiri ve önerilerin alındığı toplantıda öğretmen ve öğrenciler açısında sürecin daha iyi hale getirilmesi için uzaktan eğitime katılamayan öğrencilerin eksik öğrenimlerinin telafisi için eğitim öğretimden sorumlu Müdür Yardımcısı Eray ARICI ve Müdür Başyardımcısı Ümit YEŞİLOĞLU'nun önerileri doğrultusunda öğrencilerin yeni eğitim-öğretime motivasyonlarının atttırılması ve gerekli çalışmalar yapılması konusunda kararlar alındı.

Toplantının ikinci bölümünde ise Müdür Başyardımcısı Ümit YEŞİLOĞLU  Öğreci temsilcileri ve Kız Pansiyon Başkanı Rojin ATA,Erkek Pansiyon Başkanı Yusuf AKABAĞA ile ''Uzaktan eğitim sürecinde ruhsal ve fiziksel sağlığın korunması'' ve ''Uzaktan Eğitim" konusunda bilgilendirme yaptı. Temsilci öğrencilerimizin diğer öğrencilerimiz ile kuracağımız iletişimde önemli rol üstlecekleri belirtildi.

06-10-202106-10-202106-10-2021

Karşıyaka Mah. Tutak Van Yolu Üzeri İlçe Jandarma Komutanlığı Karşısı 04700 Tutak/Ağrı - 0472 411 25 85

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.