AĞRI TUTAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında Yapılan Çalışmalar

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında eğitim öğretimin daha etkili ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapılan çalışmaların özeti aşağıda bulunmaktadır.

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR


OGEP


       2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında OGEP kapsamında okullarımıza bilgisayar, yazıcı, fotokopi makineleri, akıllı tahta, yazı tahtası, sınıf kütüphanesi, tv ses sistemi, okuma kitabi, sosyal etkinlik malzemesi, okulöncesi araç gereçleri alınmıştır. Alınan malzemeler ile ilgili hazırlanan OGEP kitapçığını görmek için tıklayınız...





kömür



  Bütün okullarımızın kömür odun ihtiyaçları tespit edilerek, okullarımızın ihtiyaç duydukları miktarda odun ve kömür dağıtımı, okullarımıza yapıldı.


 



deneme


Okullarımızdaki öğrenci sayıları tespit edilerek, 5138 lise ve ilköğretim öğrencimize deneme sınavı yapıldı.







deneme


Yapılan Deneme sınavlarında başarılı olarak 1,2 ve 3. olan öğrencilerimize, Tutak Kaymakamlığınca Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu ve Bisiklet dağıtımı yapılarak, öğrencilerimizin başarıları pekiştirildi. 


 

 

 

okulöncesi

 

 

  SODES Projeleri kapsamın anasınıflarımıza okul öncesi setleri alındı.



 

 

 

 

İST

 

SODES kapsamında ilköğretim öğrencileri için İstanbul-Çanakkale gezisi düzenlenerek öğrencilerin farklı şehirler görmeleri sağlandı.





kurum 

29/09/2011 tarihinden itibaren kurulan KurumNet Yazışma Programı tüm okullarımızda kurularak, resmi yazışmaların elektronik ortamda yapılması sağlandı.

Karşıyaka Mah. Tutak Van Yolu Üzeri İlçe Jandarma Komutanlığı Karşısı 04700 Tutak/Ağrı - 0472 411 25 85

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.